Jeugdwerking

In 2015 hebben we besloten om ons te gaan concentreren op de toekomst van het MTB en werd er een jeugdwerking in het leven geroepen.  Het jeugdteam staat onder leiding van een Kamiel Van Dessel, die zijn diploma trainer B met glans behaald heeft. Hij wordt geholpen door 2 clubbegeleiders en een aantal ouders en door Lydia & Raf.  Dankzij Kamiel kunnen onze kids de opleiding in ons eigen team volgen en zo hun vergunning behalen.

De jeugdwerking heeft betrekking op al onze jeugdige renners vanaf de miniemen t.e.m. de junioren.  
In de voorbereiding naar het seizoen toe worden verschillende stages en trainingen gegeven, dit op verschillende locaties verdeeld over gans het land. Zo zijn we in december naar De Haan met de kids geweest, naar Malmedy met de "groteren" en met gans het team naar Spa. 


image-95598-teamfoto_jeugd.w640.jpg

In 2017 hebben we 2 wedstrijden georganiseerd, in Olen en een nieuwe in Wielsbeke.   We kregen  telkens een zeer goede evaluatie van de mensen van de Wielerbond qua parcours en organisatie.


In 2018 willen we het jeugdteam nog verder uitbouwen, zodat de toekomst van het team en het MTB verzekerd blijft, want jong geleerd is oud gedaan!