Jeugdwerking


De jeugdwerking heeft betrekking op al onze jeugdige renners vanaf de miniemen t.e.m. de junioren.  In de voorbereiding naar het seizoen toe worden verschillende stages en trainingen gegeven, dit op verschillende locaties verdeeld over gans het land. 

Zo groeide ook onze eerste zelf georganiseerde wedstrijd te Kortenberg in 2015. De weergoden zaten ons mee dus dit was mooi meegenomen. Dankzij de steun van vele mensen kwam onze eerste kids series tot stand. Na veel gezwoeg om alles in gereedheid te krijgen waren we dik tevreden met ons resultaat. Onze eerste georganiseerde wedstrijd kreeg een top evaluatie waar we als team super tevreden mee waren . Als team hebben we de glaasjes laten klinken op ons resultaat. Dit gaf de aanzet om verder te dromen naar volgend jaar. 

Dus Kortenberg was de start voor ons jaarlijks evenement. Zo volgende vele mooie wedstrijden te Kortenberg, Olen, Wielsbeke, Hamme... waar we met z' n allen volledig aan werkte om alles tot in de puntjes voor te bereiden. 

Te Wielsbeke werd op vraag van onze West- Vlaamse renners een provinciaal kampioenschap georganiseerd, daar de voorbije jaren nooit een provinciaal kampioenschap was geweest. Met als eind resultaat dat onze renner provinciaal kampioen werd! 

Ook al zijn de weergoden ons niet altijd welgezind, plezier onder de renners en de ouders is er bij Vanomobilcycling steeds aanwezig. 


System + afbeelding en tekst
System + afbeelding en tekst
System + afbeelding en tekst